Υπό κράτηση 41χρονος για παράνομη κατοχή όπλου, εκρηκτικών υλών και απειλής


Υπό κράτηση τέθηκε 41χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, εκρηκτικών υλών, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, απειλής παράνομης κατοχής ναρκωτικών, μαχαιροφορίας και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη γύρω στις 17:30 καταγγέλθηκε από ζεύγος ηλικίας 39 και 41 χρόνων ότι στις 3 Νοεμβρίου τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους άγνωστο πρόσωπο, ο οποίος τους συστήθηκε με το όνομα Διονύσης και απείλησε τον 41χρονο με πιστόλι, το οποίο, όπως του είπε, είχε 17 σφαίρες και θα τον πυροβολούσε λόγω προσωπικών διαφορών.


Εναντίον του καταγγελθέντα για απειλή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τετάρτη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 23:45 στην Λεωφόρο Έμπας από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανακόπηκε όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος.


Σε περαιτέρω σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα μεταμφεταμίνης, μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή λεπίδα καθώς και αβολίδοτα φυσίγγια.  Αυτός ακολούθως επανανασυνελήφθη για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής εκρηκτικών υλών, και επίσης σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικός.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου. 


Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.