Υπό κράτηση δύο για υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος στο χωριό Επισκοπής


Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 28 ετών την Τετάρτη σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος στο χωριό Επισκοπής.


Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 11 Οκτωβρίου του 2022 μετά από πληροφορία μέλη της Αστυνομίας Πάφου εντόπισαν σε χωράφι στο χωριό Επισκοπής της επαρχίας Πάφου κατεστραμμένο από φωτιά ένα αυτοκίνητο.


Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτρια του οχήματος ήταν 34χρονη. Επίσης διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.


Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του οχήματος, αυτό είχε κλαπεί το βράδυ της Κυριακής 9ης Οκτωβρίου από συνεργείο ελαστικών και στην συνέχεια φέρεται να μεταφέρθηκε σε ερημική περιοχή στην Επισκοπή και ακολούθως σ’ αυτό τέθηκε φωτιά.


Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ενός 26χρονου και ενός 27χρονου. Ο 27χρονος συνελήφθη στις 12 Οκτωβρίου του 2022 με δικαστικό ένταλμα και ο 26χρονος ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου. Στην συνέχεια ωστόσο τα δύο πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα με την ολοκλήρωση των εξετάσεων.


Ωστόσο η 34χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος είδε και αναγνώρισε σε αυτοκίνητο γυναίκας 28 ετών διάφορα εξαρτήματα που σύμφωνα με την ίδια φέρεται να  είχαν αφαιρεθεί από το όχημα της και προτού η φωτιά τεθεί σ’ αυτό.


Το όχημα που εντοπίστηκαν τα εξαρτήματα, βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Πάφο και στην συνέχεια παραλήφθηκε από την Αστυνομία για σκοπούς εξετάσεων.


Για την υπόθεση εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης της ιδιοκτήτριας του οχήματος της 28χρονης η οποία και στην συνέχεια συνελήφθη. Επίσης με δικαστικό ένταλμα σύλληψης επανασυνελήφθη ο 26χρονος αφού σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται να συνδέεται με την 28χρονη. 


Η 28χρονη και ο 26χρονος τέθηκαν υπό κράτηση.


Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση.


Διαβάστε ακόμη: Έκρηξη βόμβας σε οικία στο Φρέναρος (ΦΩΤΟ)


Πηγή: ΚΥΠΕ 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.