Υπό άκρα μυστικότητα στην Ουκρανία η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα συναντήσει στο Κίεβο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Στην εμπόλεμη Ουκρανία βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού που έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Η ΠτΔ βρίσκεται στο Κίεβο και θα συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό της, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Κίεβο, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy» ήταν η ανακοίνωση από την Προεδρία πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης (03.11.2022) και ενώ σχεδόν κανείς δεν γνώριζε ότι η ΠτΔ θα ταξίδευε στην εμπόλεμη ζώνη. 

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ουκρανία είναι, αναμφίβολα, ακόμη μια απόδειξη της στήριξης της Ελλάδας προς τη χώρα και τον ουκρανικό λαό. 

Δεν είχε ανακοινωθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για λόγους ασφαλείας και η ανακοίνωση έγινε μόλις η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο Κίεβο, με τρένο από την Πολωνία. 

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο ταξίδι της στην Ουκρανία, συνοδεύει ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και είχε κρίσιμο ρόλο στο «απόρρητο» ταξίδι, λόγω της στρατιωτικής βοήθειας που έχει προσφέρει η Ελλάδα στην Ουκρανία, με σημείο αναφοράς την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης τύπου BMP-1.

To άρθρο Υπό άκρα μυστικότητα στην Ουκρανία η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα συναντήσει στο Κίεβο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.