Υποψήφιος δήμαρχος που καταδικάστηκε τελεσίδικα για ξυλοδαρμό γυναίκας πήρε εκ νέου το χρίσμα από τη ΝΔ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 20:59

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία διαγράφει μέλη της «για πλάκα» όταν ασκούν πολιτική κριτική, φαίνεται ότι είναι αρκετά «δυσκίνητη» σε ό,τι αφορά το κοινό, ακόμα και ειδεχθές έγκλημα. 

Υψηλόβαθμο στέλεχός της από τον νόμο Αιτωλοακαρνανίας, που μάλιστα ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου –  Βόνιτσας, καταδικάστηκε πρόσφατα για τον ξυλοδαρμό γυναίκας η οποία προέρχεται από τον ίδιο κομματικό χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ο λόγος για τον Θανάση Κασόλα, ο οποίος οριστικά και αμετάκλητα καταδικάστηκε από τα ποινικό και αστικό δικαστήριο της Λευκάδος για υπόθεση που εκκρεμούσε όταν βέβαια ήταν ήδη Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου – Βονίτσης. 

To χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν η Αφροδίτη Μπούμπουλη ήταν υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Ακταίου – Βόνιτσας και ο κ. Κασόλας ήταν πολιτικός προϊστάμενος στο κέντρο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου. Μια μέρα, ο κ. Κασόλας απρόκλητα παρουσιάστηκε σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της κας Μπούμπουλη και προέβη σε χειροδικία.

Η Μπούμπουλη μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο, επισκέφτηκε ιατροδικαστή και απευθύνθηκε στις Αρχές προκειμένου να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Ο πολιτευτής της ΝΔ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με 3 χρόνια αναστολή, για τον ξυλοδαρμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελεσίδικα καταδικασμένος, μετά και το περιστατικό, έλαβε χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ την εποχή που ήδη ήταν γνωστή η συγκεκριμένη υπόθεση. Το παράδοξο είναι πως τώρα που η υπόθεση έκλεισε δικαστικά ο ίδιος προαλείφεται ξανά για το αξίωμα του Δημάρχου και ενώ η υπόθεση απασχολεί την τοπική κοινωνία, το κυβερνών κόμμα δεν έχει αντιδράσει και συνεχίζει να στηρίζει σιωπηλά τον «εκλεκτό» της.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 21:26

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate