Υπεύθυνος υποστατικού στη Λάρνακα εργαζόταν ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό


Σε καταγγελίες 20 πολιτών και 8 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.149 που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


 


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 644 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και 2 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 182 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 127 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 323 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 194 έλεγχοι, χωρίς επίσης να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 187 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από τις καταγγελίες υποστατικών, η μία αφορούσε υποστατικό στη Λάρνακα στο οποίο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί ο υπεύθυνος εργαζόταν ενώ ήταν θετικός στην Covid-19.

Δεύτερο υποστατικό στο οποίο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 1.500 ήταν στη Λεμεσό όπου ο υπάλληλος εντοπίστηκε να εργάζεται χωρίς να έχει στην κατοχή του safepass.


Διαβάστε επίσης: Covid-19: Ποιες χώρες άφησαν πίσω τα μέτρα και επιστρέφουν στην κανονικότητα

 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.