ΥΓΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «18ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «18ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις, που διοργάνωσε η Α’ Παθολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ. 

Πρόκειται για ένα επιστημονικό σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 18 χρόνια,   και απευθύνεται σε ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όπως παθολόγους, χειρουργούς, γυναικολόγους, μικροβιολόγους, δερματολόγους, παιδιάτρους, λοιμωξιολόγους, σε νοσηλευτές, καθώς και σε φοιτητές επιστημών υγείας. 

Στο σεμινάριο διακεκριμένοι επιστήμονες, που συμμετείχαν ως ομιλητές και πρόεδροι, παρουσίασανμεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα περιστατικά λοιμώξεων, τα νεότερα για τις νέες και αναδυόμενες λοιμώξεις και τις εξελίξεις στα εμβόλια και τη θεραπεία για τη λοίμωξη Covid-19.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, κ. Ματθαίος Φαλάγγας, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ. 

To άρθρο ΥΓΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «18ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.