Τσίπρας στον ΣΚΑΙ: Ο Μητσοτάκης υποτίμησε το κύμα της ακρίβειας

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ παραχωρεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε υποστηρίζοντας ότι τα ΜΜΕ έχουν μεροληπτική στάση απέναντι στο κόμμα του και όσον αφορά στην ακρίβεια κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι υποτίμησε το μέγεθος της κρίσης. 

«Σχεδόν όλοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μια μεροληπτική στάση, ότι δεν υπάρχει άλλη φωνή. Το πρόβλημα στην χώρα σήμερα είναι ότι διαμορφώνεται ένα ραδιοτηλεοπτικό τοπίο όπου όλοι οι σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας έχουν πρόβλημα πλουραλισμού», είπε ο κ. Τσίπρας. 

Για την στοχοποίηση δημοσιογράφων ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα είπε: «Όταν ο δημοσιογράφος ασκεί κριτική πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει κριτική. Η στοχοποίηση δεν με εκφράζει προσωπικά ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Για το θέμα της ακρίβειας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Η ακρίβεια είναι ένα διεθνές φαινόμενο που έχει πολλαπλασιαστεί εξαιτίας της αδυναμίας του κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί το μέγεθός του. Το υποτίμησε. Δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί ότι έρχεται ένα κύμα ακρίβειας το οποίο δεν θα είναι προσωρινό με αποτέλεσμα να υπάρχει για πολλούς συμπολίτες μας υπαρξιακό ζήτημα». 

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα ιδιωτικοποιούσαμε την ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης. Δεν αυξήσαμε ούτε ένα ευρώ τον λογαριασμό». 

Δείτε την συνέντευξη 

 

To άρθρο Τσίπρας στον ΣΚΑΙ: Ο Μητσοτάκης υποτίμησε το κύμα της ακρίβειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.