Τρόμος σε λούνα παρκ στην Ινδία-Πτώση roller coaster από 15 μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια κυριολεκτική βόλτα τρόμου σημειώθηκε σε λούνα παρκ στην Ινδία, όπου πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ρόλερ κόστερ έπεσε κατακόρυφα από ύψος άνω των 15 μέτρων σε ένα φρικτό ατύχημα.
Βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει το ανατριχιαστικό συμβάν, το οποίο λίγο έλειψε να έχει νεκρούς.


Το ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λούνα παρκ Phase 8, στην περιοχή Μοχάμπι του Παντζάμπ, στην Iνδία, την ώρα που 50 αναβάτες βρίσκονταν σε έναν «πύργο πτώσης», ένα παιχνίδι που μοιάζει με καρουζέλ και εκτοξεύει τους επιβάτες κάθετα, ανέφεραν οι Hindustan Times.


Μετά από μια άγνωστης, μέχρι στιγμής, αιτιολογίας βλάβη, το ρόλερ κόστερ έπεσε απότομα στη βάση του σαν σπασμένο ασανσέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άτομα.


Στο βίντεο φαίνεται μια φωτισμένη κυκλική άμαξα να πέφτει κατακόρυφα και να προσγειώνεται στην πλατφόρμα με τρομακτική δύναμη, με αποτέλεσμα αρκετοί αναβάτες να εκτοξευθούν από τα καθίσματά του,  παρόλο που ήταν δεμένοι.


Το κλιπ τελειώνει αποτυπώνοντας πλήθος πολιτών να σπεύδουν να βοηθήσουν στην μεταφορά τραυματιών σε βαν αστυνομίας, καθώς σύμφωνα με το Jam Press δεν υπήρχαν ασθενοφόρα στον εκθεσιακό χώρο.


Πηγή: Skai 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.