Τοστ με γκουακαμόλε | Χρυσές Συνταγές

Χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο

Υλικά (για 2-4 άτομα):

Για το γκουακαμόλε:

  • 2 μεγάλα, ώριμα αβοκάντο, καλά λιωμένα με πιρούνι
  • 2 κουταλιές χυμό λάιμ ή λεμόνι
  • 2-3 σταγόνες Ταμπάσκο (Tabasco)
  • 2 κουταλιές πολύ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 γεμάτη κουταλιά πολύ ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
  • αλάτι

Τοστ:

  • φέτες πολύσπορο ψωμί, ελαφρά ψημένες σε τοστ
  • 1-1 ½ αγγουράκι ξεφλουδισμένο, σε λεπτά φετάκια
  • 4 αβγά σφικτά, κομμένα στα δυο
  • αλάτι, πιπέρι,
  • ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος και σπόροι ροζ πιπεριού για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά του γκουακαμόλε μέχρι να σμίξουν.

Ετοιμάζετε τα τοστ: Μοιράζετε το γκουακαμόλε στις φέτες του ψωμιού και τοποθετείτε από πάνω λεπτά φετάκια αγγουριού και από 2 μισά σφικτά αβγά. Τα αλατοπιπερώνετε και γαρνίρετε, αν θέλετε τα τοστ με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο και σπόρους ροζ πιπεριού. Τα σερβίρετε όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.