Τορτελίνι με κολοκυθάκια και αρωματικά

ΥΛΙΚΑ
• 250γρ τορτελίνι με τυρί Μιτσίδη
• 500γρ κολοκυθάκια
• 20γρ ελαιόλαδο
• 60γρ φρέσκα κρεμμυδάκια
• Φρέσκα φύλλα από διάφορα αρωματικά
• Παρμεζάνα
• 1 κύβο ζωμό λαχανικών Μιτσίδη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα κολοκυθάκια στα 4 και μετά σε κομματάκια. Τα βάζετε σε κατσαρόλα με κρύο νερό να τα μισοσκεπάζει.

Ψήνετε σε μέτρια φωτιά, χωρίς να σκεπάζετε την κατσαρόλα, μέχρι να εξατμιστεί το νερό.

Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψήνετε για λίγο με το ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθούν.

Σε ξεχωριστή κατσαρόλα βράζετε τα τορτελίνι σε μπόλικο ζεστό νερό στο οποίο έχετε διαλύσει
τον ζωμό, μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και
ψιλοκομμένα φύλλα από φρέσκα αρωματικά.

Ανακατεύετε απαλά και σερβίρετε αμέσως με φρέσκια παρμεζάνα.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.