Τα κορυφαία σκληρά τυριά του κόσμου – Ποια ελληνικά βρίσκονται στη λίστα
Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα και πιο νόστιμα σκληρά τυριά του κόσμου έφτασαν εννέα ελληνικά προϊόντα, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Taste Atlas.
Και ενώ η παρμεζάνα δεν θα μπορούσε να λείπει από την 1η θέση της λίστας, η Γραβιέρα Νάξου κατοχυρώνει την δεύτερη θέση επάξια.
Αμέσως μετά, στην τρίτη θέση «φιγουράρει» η γραβιέρα Κρήτης.
Ακολουθεί στην 7η θέση η κεφαλογραβιέρα, στην 8η το Σαν Μιχάλη (από τη Σύρο), στην 9η η γραβιέρα Αγράφων, στην 13η το κεφαλοτύρι, στην 14η το μετσοβόνε, στην 17η το λαδοτύρι Μυτιλήνης.
Στην 43η θέση βρίσκεται το Μελίχλωρο (από τη Λήμνο) ενώ στην 64η βρίσκεται το ξινότυρο Μυκόνου.
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.