Τασία Χριστοδουλοπούλου: Παράσημο το «λιάζονται», δεν μετανιώνω

Δεν έχει μετανιώσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου για την ατάκα της πως οι μετανάστες «λιάζονται» στις πλατείες, την οποία είχε πει ενώ ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε κάνει αυτή τη δήλωση το 2016 όταν ήταν αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους άστεγους μετανάστες που αναγκάζονταν να κοιμούνται στις πλατείες. Είχε πει τότε λοιπόν πως δεν είναι άστεγοι απλά τη μέρα «λιάζονται».

Μιλώντας στην ΕΡΤ τώρα υποστήριξε πως είχε κάνει αυτή τη δήλωση επειδή ο δημοσιογράφος τη ρωτούσε επίμονα για μετανάστες που γεμίζουν τις πλατείες, υποστηρίζοντας πως η ερώτηση ήταν στο πνεύμα «γιατί δεν πάνε στα υπόγεια, είναι δυνατόν να μοιράζονται τον ήλιο μαζί μας».

Γι αυτό και – όπως είπε – είπε αυτή την ατάκα, δείχνοντας την ανθρωπιστική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα δήλωσε πως αυτή η δήλωσε είναι «παράσημο», συνεχίζοντας να υποστηρίζει πως είχε πει πως οι μετανάστες «λιάζονται» θέλοντας να δείξει πως οι μετανάστες έχουν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο. Επανέλαβε πως δεν το έχει μετανιώσει και πως ήταν εύστοχος ο όρος.

 

To άρθρο Τασία Χριστοδουλοπούλου: Παράσημο το «λιάζονται», δεν μετανιώνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate