Σύντομη συνάντηση Νίκου Δένδια και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους

Σύντομη συνάντηση είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Βίλνιους, στον διάδρομο έξω από την αίθουσα που διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Νίκος Δένδιας έγραψε στο Twitter για τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Μαΐου, λίγες ώρες πριν συναντηθούν οι δύο ηγέτες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

«Σύντομη συνάντηση στον διάδρομο της αίθουσας όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογική νίκη της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», έγραψε ο Νίκος Δένδιας και ανέβασε και φωτογραφίες.

Το tweet του Νίκου Δένδια:

Ενόψει της συνάντησής του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως οι δύο χώρες έχουν αρκετές και σημαντικές διαφορές αλλά «δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε σε ένα κλίμα έντασης».

To άρθρο Σύντομη συνάντηση Νίκου Δένδια και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate