ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραυνοί της υποψήφιας της ΝΔ Μαρίας Ζάγκα κατά Μητσοτάκη για τα καύσιμα – Να απαντήσει ο Πρωθυπουργός»

«Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινές δηλώσεις υποψήφιας της ΝΔ στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για “επίσημο παρακράτος” στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει. Ποιο είναι το “παρακράτος” στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του; Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι έχει δεσμευτεί πως «την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης».

«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία», αναφέρει καταληκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το απόσπασμα στο 3:00 

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραυνοί της υποψήφιας της ΝΔ Μαρίας Ζάγκα κατά Μητσοτάκη για τα καύσιμα – Να απαντήσει ο Πρωθυπουργός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate