ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου τον Σεπτέμβριο – Ο Φάμελλος πρόεδρος της Κ.Ο

Στον οδικό χάρτη για την εκλογή του νέου ηγέτη στον ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, παρά τη διάσταση απόψεων μεταξύ των μελών.

Ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα θα εκλεγεί από το διαρκές συνέδριο το Σεπτέμβριο, ενώ η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου οπότε και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος.

Επίσης, αποφασίστηκε η άναδειξη του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Διονύσης Καλαματιανός προτάθηκε για γραμματέας της Κ.Ο. και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για διεθυντής της Κ.Ο.

Για αντιπρόεδρος της Βουλής προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη και για κοινοβουλευτικοί εκρόσωποι οι: Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

Ο Χρήστος Σπίρτζης φέρεται να πρότεινε για την μεταβατική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ 4 πρόσωπα, τον Ε. Τσακαλώτο, τον Αλέξη Χαρίτση, την Εφη Αχτσιόγλου και το Νίκο Παππα.

Πολίτες έξω από τα γραφεία που συνεδρίαζε η Πολιτική Γραμματεία έλεγαν ότι «θέλουν πίσω τον Αλέξη», με την Όλγα Γεροβασίλη να απαντά: «και μεις, αλλά…»

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη- Μπάιντεν: Επιβεβαιώθηκαν οι στενοί δεσμοί

Πηγή: ΕΡΤ
 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.