Πολιτική

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις «ζυμώσεις» για τις εσωκομματικές εκλογές

Στο Συνέδριο του  ΣΥΡΙΖΑ είναι στραμμένο το βλέμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής μετά τις χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις, που πυροδότησε η ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει δεύτερο γύρο εκλογών για ανάδειξη προέδρου στο κόμμα.

Με φόντο τα παραπάνω αλλά και τον σχολιασμό τόσο των «συντρόφων» όσο και παραγόντων από τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο για όσα διαδραματίστηκαν χθες στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα είπε στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζονται οι εργασίες του συνεδρίου του κόμματος για δεύτερη ημέρα, την Παρασκευή (23.02.24). 

Δείτε εδώ live τις εργασίες του Συνεδρίου

Οι πρώτες τοποθετήσεις της δεύτερης ημέρας έγιναν από τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, την Ρένα Δούρου, τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Τσίπρα που παρουσίασαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τις 12:25 ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των συνέδρων.

Σημειώνεται πως οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να στηθούν μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

Μάλιστα, καθώς ο κ. Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιαστεί στον στρατό στις 11 Μαρτίου, οι κάλπες θα πρέπει να έχουν στηθεί μέχρι και τις 10 του μήνα.

Εκτός και αν ο ίδιος πάρει αναβολή και δεν παρουσιαστεί στο στρατό μέσα στον Μάρτιο.

To άρθρο Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις «ζυμώσεις» για τις εσωκομματικές εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button