Συλλυπητήρια από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για το θάνατο του Θανάση Τσούρα – «Άνθρωπος με αξιοπρέπεια και τόλμη»

Τα συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Τσούρα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Τασούλας σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας υπήρξε ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η ανιδιοτελής μαχητικότητα και η αδιαπραγμάτευτη υπεράσπιση των αρχών και των αξιών του, τις οποίες ακολούθησε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας σημείωσε επίσης ότι ο Θανάσης Τσούρας, «έλαβε ενεργό μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα ως στέλεχος του ΠΑΚ και αργότερα υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις ευθύνης στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Τίμησε με την κοινοβουλευτική του παρουσία και το έργο του τόσο τη Βουλή, όσο και τους συμπολίτες του ως βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, από το 1989 έως το 2012. Υπηρέτησε την πατρίδα με ακεραιότητα, απ’ όλες τις θέσεις, αποτελώντας ένα παράδειγμα ήθους και δημοκρατικού πολίτη. Αποχαιρετούμε τον επιστήμονα, τον πολιτικό, τον άνθρωπο που με την πορεία του συνέβαλε στη διαμόρφωση της μεταπολιτευτικής ιστορίας του τόπου».

«Θα τον θυμόμαστε για την ευγενή του προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και την τόλμη του», κατέληξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

To άρθρο Συλλυπητήρια από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για το θάνατο του Θανάση Τσούρα – «Άνθρωπος με αξιοπρέπεια και τόλμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate