«Στόχος του Παναθηναϊκού το Κύπελλο»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο τελικός κυπέλλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αναφέρθηκε ακόμα στην επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, γεγονός που τον έκανε πολύ χαρούμενο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα σε όποιο ματς και αν παίζει, είτε είναι φιλικό είτε ματς κυπέλλου στοχεύει στη νίκη. Παρόλο που είχαμε “καθαρίσει” την πρόκριση σε έως έναν βαθμό, ήταν μία ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν παίξει το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα θα τους χρειαστούμε μέχρι το τέλος.»

Για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που επέστρεψε:

«Σίγουρα εγω είμαι περισσότερο χαρούμενος από όλους που αγωνίστηκε ξανά μετά από τόσο καιρό. Η αγωνιστική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί περισσότερο. Ελπίζω για τον ίδιο το ματς αυτό να του δώσει ερέθισμα να πιεστεί ακόμη περισσότερο για να μας δώσει την ποιότητά του στο μέλλον, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.»

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι στον ημιτελικό και αν στοχεύει τον τελικό:

«Λογικό είναι. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που όλες οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να είναι στον τελικό. Αυτός ήταν και δικός μας στόχος. Είμαστε στον ημιτελικό και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να βρεθούμε στον τελικό.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.