Στον πρόεδρο της Βουλής η 1η των πρώτων στην Ιατρική – Το ιδιαίτερο δώρο για τα 19.660 μόρια

Δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα έγινε η αριστεύσασα στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική. Είναι η Ναξιώτισσα Κατερίνα Βάβουλα, που μπήκε πρώτη με 19.660 μόρια.

Την πρώτη των πρώτων στην Ιατρική στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022, καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας στο γραφείο του στη Βουλή, παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση.

Η μαθήτρια Κατερίνα Βάβουλα, από τη Νάξο μπήκε πρώτη στην Ιατρική Αθηνών, με 19.660 μόρια. Ο κ. Τασούλας τη συνεχάρη για την αριστεία της, της ευχήθηκε καλές σπουδές και συνομίλησε μαζί της για την προσπάθειά της και τις προσδοκίες της.

Στην αριστεύσασα μαθήτρια, ο Πρόεδρος της Βουλής προσέφερε αργυρό νόμισμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», που εκδόθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, σχετικά με την ανάκτηση της Ηπείρου, ιδιαίτερης πατρίδας του κ. Τασούλα, το οποίο φέρει τη μορφή του Αθανάσιου Τσακάλωφ.

Η νεαρή Κατερίνα Βάβουλα έγραψε ένα «ολοστρόγγυλο» 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Έκθεση, συγκεντρώνοντας 19.660 μόρια.

To άρθρο Στον πρόεδρο της Βουλής η 1η των πρώτων στην Ιατρική – Το ιδιαίτερο δώρο για τα 19.660 μόρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.