Στην ΕΟΚ ο Σιμόν Μιζράχι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και ο ηγέτης του συλλόγου, Σιμόν Μιζράχι, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο Μιζράχι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και μίλησαν για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, το οποίο έχει σημαδέψει τις τελευταίες 10ετίες ο Ισραηλινός παράγοντας.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ

Ένας εμβληματικό παράγοντα του ισραηλινού μπάσκετ, με πολυετή και έντονη παρουσία στα δρώμενα του αθλήματος στην Ευρώπη, τίμησε σήμερα με την παρουσία του την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Σιμόν Μιζράχι, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ με την ευκαιρία της παρουσίας της Μακάμπι στην Ελλάδα για αγώνες προετοιμασίας και τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τον υποδέχτηκε και συνομίλησε μαζί του, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες και αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του αθλήματος και στις οποίες ο Σιμόν Μιζράχι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κ. Μιζράχι εξέφρασε τον σεβασμό του για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας και τις προθήκες με τα τρόπαια και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν την πρόθεση διαρκούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.