Στην αντεπίθεση ο Καμμένος, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Καμμένος μετά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ περί «σεναρίων επιστημονικής φαντασίας».

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμμένος απάντησε στην Κουμουνδούρου με ανάρτηση στο Twitter, με την οποία… προειδοποιεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο και μηνύματα. 

Πιο αναλυτικά, ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κατά δήλωσή του, όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του, «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

 

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τον ότι «κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας». 

Ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε αίσθηση μιλώντας για την περίοδο κατά την οποία συγκυβέρνησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, με την Κουμουνδούρου να χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Άμυνας ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

To άρθρο Στην αντεπίθεση ο Καμμένος, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate