Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Επιστρέφει με το νέο αεροσκάφος


Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


Ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το πρωί της Παρασκευής, στις 10.30 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου.


Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης.


Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβούν στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, όπου σε ειδική τελετή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας  θα παραλάβει το πολιτικό αεροσκάφος που αποτελεί δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών μετακινήσεων του εκάστοτε Προέδρου της  Δημοκρατίας και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα χρησιμοποιείται επίσης και για επείγουσες ιατρικές ανάγκες.


Στην τελετή παρόντες θα είναι από την κυπριακή πλευρά ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς  Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Μετά την τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος για επιστροφή στην Κύπρο.


Διαβάστε επίσης:


Πάει Αθήνα ο ΠτΔ για να φέρει το προεδρικό αεροσκάφος


Αυτό είναι το αεροσκάφος που δωρίζει η Ελλάδα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.