Στενότερη συνεργασία συζήτησαν ο Δήμαρχος Πάφου και η Hermes Airports


Τη στενότερη συνεργασία για από κοινού «έξυπνες δράσεις», συζήτησαν ο Δήμαρχος Πάφου και η Εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Hermes Airports Ελένη Καλογήρου κατά τη διάρκεια συνάντησης τους.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, με αφορμή την πρόσφατη ανακήρυξη της Πάφου ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 ο κ. Φαίδωνος και η κα. Καλογήρου συζήτησαν πιθανές από κοινού δράσεις, που θα ενισχύσουν την προβολή της πόλης ως έξυπνος τουριστικός προορισμός.


Όπως αναφέρεται, συμφωνήθηκε από κοινού όπως για το έτος 2023 υπάρξει μόνιμη προβολή στα μέσα και εργαλεία που διαθέτει ο διεθνής αερολιμένας της Πάφου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του αεροδρομίου Πάφου και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


Παράλληλα έγινε ενημέρωση σχετικά με τον προγραμματισμό για επέκταση του διεθνή αερολιμένα.


Τέλος ορίστηκε την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου συνάντηση με την Hermes Airport, τους Δημάρχους της επαρχίας Πάφου, εκπροσώπους του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Τμήματος Δασών, της ΕΤΑΠ Πάφου, του ΕΒΕ, τους κοινοτάρχες Τίμης και Αχέλειας και άλλους φορείς, με σκοπό την προώθηση της αναβάθμισης και του εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου του αεροδρομίου, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ. Πάφου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την κα. Καλογήρου συνόδευε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης της εταιρείας, κα. Μαρία Κουρούπη, και ο κος. Γιάννης Χάρπας, Διευθυντής του Διεθνές Αερολιμένα Πάφου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.