Στέλιος Κούλογλου στο BBC: «Γίνονταν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επί ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια κακή πρακτική…»

Στην παραδοχή ότι γίνονταν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου, σύμφωνα με ηχογραφημένο απόσπασμα που ανήρτησε στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καιρίδης αναφέρει πως κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο BBC Radio World Service και την εκπομπή «Weekend» – στην οποία ήταν και ο ίδιος προσκεκλημένος – ο κ. Κούλογλου ανέφερε πως διαχρονικά – και επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – γίνονταν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, κάτι που απέδωσε σε «κακή πρακτική».

Στην αρχή του αποσπάσματος που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος του BBC αναφέρει στον κ. Κούλογλου πως το θέμα (των παρακολουθήσεων) στην πραγματικότητα δεν αφορά σε ένα πολιτικό κόμμα, γιατί – όπως σημειώνει – «υπήρχε μια ευρεία παρακολούθηση τηλεφώνων που πλέον γνωρίζουμε όταν  κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2015 και 2019».

Η απάντηση του κ. Κούλογλου – σύμφωνα πάντα με το απόσπασμα που δημοσιοποίησε ο κ. Καιρίδης – ήταν:

«Αυτό είναι σωστό, είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική τότε, όσο και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων».

To άρθρο Στέλιος Κούλογλου στο BBC: «Γίνονταν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επί ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια κακή πρακτική…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.