Σπύρος Καπράλος και Γιάννης Οικονόμου συζήτησαν για τον ελληνικό αθλητισμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος συναντήθηκε για πρώτη φορά, με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Οικονόμου.

Καπράλος και Οικονόμου συζήτησαν για τον ελληνικό αθλητισμό και την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το 2024.

Η ενημέρωση από την ΕΟΕ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος συναντήθηκε σήμερα για πρώτη φορά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Οικονόμου. Μετά τη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι κ.κ. Οικονόμου και Καπράλος δήλωσαν: «Συναντήθηκα σήμερα, με μεγάλη χαρά, στο Υπουργείο Αθλητισμού με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο. Ο ρόλος που διαδραματίζει η ΕΟΕ είναι, δίχως αμφιβολία, κομβικός και σημαίνων για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά. Συζητήσαμε για τις δράσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. 

Η γόνιμη και συστηματική καλλιέργεια των ιδεωδών του Ολυμπισμού στην καθημερινότητά μας και την εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους θεμελιώδεις άξονες των πολιτικών μας και η υπαγωγή του χαρτοφυλακίου του Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας αποτελεί οδοδείκτη προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ τόνισε: «Παρότι ήταν η πρώτη συνάντηση με το νέο Υπουργό, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή του από τον Πρωθυπουργό για το Υπουργείο Αθλητισμού και τόνισα τη χαρά μου για την αναβάθμιση του Αθλητισμού με την ίδρυση Υπουργείου. Συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν στην ΕΟΕ αλλά και εν γένει στον αθλητισμό, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σε ένα χρόνο από τώρα. Και τόνισα ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κι εγώ προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό του, πάντα προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού», είπε ο κ. Καπράλος

 

To άρθρο Σπύρος Καπράλος και Γιάννης Οικονόμου συζήτησαν για τον ελληνικό αθλητισμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.