Σοκαριστικό βίντεο από βουνό στο Πακιστάν: Ορειβάτες προσπερνούν ετοιμοθάνατο αχθοφόρο για να… σπάσουν ρεκόρ

Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που δείχνει τη διάσημη Νορβηγίδα ορειβάτη Κριστίν Χαρίλα και την ομάδα της να προσπερνούν τραυματία αχθοφόρο στο βουνό Κ2 του Πακιστάν, το δεύτερο ψηλότερο στον κόσμο, στην προσπάθειά τους να καταρρίψουν το ρεκόρ του ταχύτερου χρόνου ανάβασης των 14 υψηλότερων κορυφών του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος αχθοφόρος από το Πακιστάν, πατέρας 3 παιδιών, αργότερα καταλήγει νεκρός ενώ παράλληλα η Χαρίλα δημοσιεύει βίντεο στο οποίο δηλώνει «πολύ χαρούμενη για την κατάρριψη του ρεκόρ».

Οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από μηνύματα μίσους και απειλές, με την ίδια να σπεύδει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «η ομάδα της έκανε ότι ήταν δυνατόν για να σώσει τον άτυχο ανθοφόρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate