ΣΚΡΑΤΣ: Ένα ξεχωριστό δώρο για την γιορτή της Ειρήνης και του Εφραίμ

Την τιμητική τους έχουν αύριο η Ειρήνη και ο Εφραίμ, λόγω της ονομαστικής τους εορτής, και το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» δίνει στα αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσουν. Το νέο παιχνίδι αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη και το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δώρο. Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί έναν εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να στείλεις τις ευχές σου. Διαθέτει και ειδική περιοχή «Από-Προς», όπου μπορούμε να γράψουμε αφιέρωση και να χρησιμοποιήσουμε τον λαχνό ως ευχετήρια κάρτα, Μάλιστα, όπως αναγράφεται πάνω του, 1 στους 2 κερδίζει», τονίζει ο κ. Γιάννης Θεοδοσίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι.

Γιάννης Θεοδοσίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

Δώρο για εορτάζοντες και μη

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κοστίζει 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. «Ο κόσμος αναζητά οικονομικές λύσεις για δώρα, ειδικά μετά τις ημέρες του Πάσχα, τις ονομαστικές εορτές που ακολούθησαν και το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς. Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» δεν απαιτεί ιδιαίτερη έρευνα αγοράς, καθώς όλοι έχουν ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στην γειτονιά τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που προμηθεύονται λαχνούς «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» για να συμπληρώσουν κάποιο άλλο δώρο, ενώ αρκετοί παίρνουν περισσότερους και τους κάνουν δώρο στον εαυτό τους», συμπληρώνει ο κ. Θεοδοσίου.

Πώς παίζεται

Σχετικά με το πώς κερδίζει κανείς στο νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», ο κ. Θεοδοσίου εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.