Σκορδαλιά με αμύγδαλα και πατάτα

Υλικά

100 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
200 γρ. βρασμένη πατάτα
60 γρ. ζωμό βρασμένης πατάτας
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού (αν θέλουμε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοπανίζουμε τα αμύγδαλα με το σκόρδο κι αλάτι και προσθέτουμε τη βρασμένη πατάτα. Δουλεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο, ενώ ρίχνουμε τον ζωμό και αν θέλουμε, το χυμό λεμονιού.

Εναλλακτικά, χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά σε μπλέντερ.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.