Σαλβίνι: Η Λέγκα ζητά δημιουργία ενιαίου σπιτιού της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι είχε σήμερα το απόγευμα συνομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με την Μαρίν Λεπέν, του γαλλικού κόμματος Εθνικός Συναγερμός και με κύριο θέμα τις συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενόψει των ευρωεκλογών του επόμενου έτους.

Σε ανακοίνωσή της Λέγκα αναφέρει ότι "ο κύριος στόχος είναι η δημιουργία της πρώτης, ιστορικής κυβέρνησης της κεντροδεξιάς, σε αντίθεση με την αριστερά των φόρων και της χαώδους μετανάστευσης".

"Η Λέγκα δεν θα πορευθεί ποτέ με την αριστερά και τους σοσιαλιστές και δεν δέχομαι βέτο σε ό,τι αφορά τους συμμάχους μας. Όποιος φέρεται με διαφορετικό τρόπο, ευνοεί τους σοσιαλιστές. Η μόνη ελπίδα να αλλάξουμε την Ευρώπη είναι να συμπορευτούν όλοι όσοι είναι εναλλακτικοί στην αριστερά", τόνισε ο Σαλβίνι κατά την συνομιλία.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς σχολιαστές, πρόκειται για έμμεση απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι στην τηλεόραση της Rai, σύμφωνα με τον οποίο "η κεντροδεξιά δεν πρόκειται ποτέ να συμμαχήσει με το κόμμα της κυρίας Λεπέν και με την Εναλλακτική για την Γερμανία".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.