Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass – Πότε και για πόσο ανακοινώνεται παράταση

Τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή σήμερα, Δευτέρα (03.07.23) του Market Pass για όσους είχαν επιλέξει κατάθεση σε άυλη κάρτα. Το μέτρο αναμένεται να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται άμεσα σε σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό, έχουν πληρωθεί όλο το ποσό του Market Pass και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η παράταση θα είναι για τρεις μήνες και θα υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη παράταση για άλλους τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος του έτους εφόσον δεν μεταβληθούν οι συνθήκες στο μέτωπο της ακρίβειας.

Σημειώνεται ότι για να λάβει κάποιος το πλήρες ποσό του Market Pass θα πρέπει να επιλέξει την κατάθεση σε ψηφιακή άυλη κάρτα, η οποία εξαργυρώνεται σε POS (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, ιχθυοπωλεία, λαϊκές). 

 

To άρθρο Σήμερα η τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή του Market Pass – Πότε και για πόσο ανακοινώνεται παράταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.