Σάλος με βίντεο της Ελένης Αυλωνίτου στο Tik Tok – «Να τηγανίσουμε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου όπου ζητά από τους ψηφοφόρους στις εκλογές της 21ης Μαΐου να «τηγανίσουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής στον Β΄ Τομέα της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, με ένα βίντεο στο Tik Tok κάλεσε τους πολίτες «να τηγανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη» στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στο βίντεο που ανέβασε η Ελένη Αυλωνίτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok εμφανίζεται μπροστά από ένα τηγάνι να τηγανίζει κρεμμυδάκια και αναφέρει πως «δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ξέρει να τηγανίζει» και προσθέτει «πάντως εμάς τους Έλληνες μας τηγάνισε και από την καλή και από την ανάποδη».

«Παιδιά, στις 21 Μαΐου να πάτε να ψηφίσετε, για να τον τηγανίσουμε όλοι μαζί» σημειώνει.

@eleniavlonitou #eleni_avlonitou_ ♬ πρωτότυπος ήχος – Ελένη Αυλωνίτου

Ωστόσο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ κάποιοι σχολίασαν πως το μάτι της κουζίνας της κ. Αυλωνίτου δεν είναι αναμμένο. 

 

To άρθρο Σάλος με βίντεο της Ελένης Αυλωνίτου στο Tik Tok – «Να τηγανίσουμε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate