Ρένα Δούρου στο newsit.gr: Η «πραγματική δημοσκόπηση» της επαφής με τον κόσμο δείχνει αγωνία για το αύριο

Στην «πραγματική δημοσκόπηση» που κάνει από την επαφή της με τους πολίτες αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό τομέα Ρένα Δούρου μιλώντας στο newsit.gr, επισημαίνοντας ότι αυτό που καταγράφει είναι η αγωνία των πολιτών για το αύριο.

Η Ρένα Δούρου μίλησε για τα θέματα της οικονομίας, αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης και επισημαίνει την αγωνία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα λειτουργίας τους.

Ακόμα σχολίασε την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τις Γερμανικές αποζημιώσεις -θέμα που ο Ακης Σκέρτζος χαρακτήρισε «ζήτημα του παρελθόντος» – λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το θέμα αυτό για το οποίο αγωνίστηκε ο Μανώλης Γλέζος.

To άρθρο Ρένα Δούρου στο newsit.gr: Η «πραγματική δημοσκόπηση» της επαφής με τον κόσμο δείχνει αγωνία για το αύριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate