Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης ας απαντήσει ποιος έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, έκανε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, επανερχόμενη στην υπόθεση της ανακοίνωσης που είχε βγάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του, στην οποία ανέφερε ότι βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα «δείχνει εργοδότες να απειλούν ευθέως τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν ΝΔ, υπό το βλέμμα του υπουργού».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μια πολύ «σοβαρή υπόθεση» και όχι «αστείο», ενώ έκανε αναφορά και σε σημερινές (2.5.2023) δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα κάνει εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα και ζήτησε απαντήσεις από τον υπουργό για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης «έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις».

«Οι εκβιασμοί και οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού. Ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται θιγμένος που δεν καταλάβαμε το «αστείο» του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τα περιμένουμε», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου για το όλο θέμα με το βίντεο.

«Ας επισυνάψει όμως σ’ αυτά και τις απαντήσεις για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις. Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης ας απαντήσει ποιος έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate