Πόπη Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας ότι η κυβέρνησή του κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες. 

«Η Πρωτομαγιά είναι ταυτισμένη με την διεκδίκηση για το 8ωρο και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο, νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες, έβαλε πλάτη στην εργοδοτική ανομία. Είδαμε ακόμα και εκβιασμούς εργαζομένων παρουσία του κ. Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Στη συνέχεια τονίζει ότι ΝΔ και Μητσοτάκης έχουν οδηγήσει σε πραγματική μείωση των μισθών. «Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, επί 4 χρόνια έστελναν τους υπουργούς τους να κάνουν μηνύσεις για να βγουν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων, όπως στον σιδηρόδρομο, που προειδοποιούσαν πριν την τραγωδία στα Τέμπη αλλά τους απαξίωναν και τους συκοφαντούσαν.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, οδήγησαν στην πραγματική μείωση των μισθών όπως έδειξαν τα τελευταία στοιχεία του ΟΟΣΑ.

Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και μισθούς με τους οποίους οι εργαζόμενοι θα μπορούν πραγματικά να ζήσουν και όχι απλώς να επιβιώσουν, θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21 Μαΐου. Η πολιτική αλλαγή έρχεται για Δικαιοσύνη Παντού. Και στους χώρους εργασίας».

To άρθρο Πόπη Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate