Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίσθηκε πως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος και γραμματέας ο Διονύσης Καλαματιανός.

Παράλληλα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππας, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη. Αντιπρόεδρος της Βουλής θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, φέρεται να εισηγήθηκε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου, διαρκές συνέδριο στο τέλος Αυγούστου και εκλογή προέδρου από τη βάση στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

To άρθρο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate