Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Αναβολή στο ματς της Basket League λόγω του ντέρμπι «αιωνίων»

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για τρεις αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Basket League και… έστειλε σε άλλη ημερομηνία το ΠρομηθέαςΠαναθηναϊκός.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ακόλουθες αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός πήρε… αναβολή και νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Αιτία για την αναβολή του αγώνα αποτέλεσε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League 1, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (19:30) και θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Παράλληλα, υπήρξαν άλλες δυο αλλαγές. Η συνάντηση Περιστέρι – Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

To άρθρο Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Αναβολή στο ματς της Basket League λόγω του ντέρμπι «αιωνίων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.