Προγραμματικές δηλώσεις: Συνεχίζεται η συζήτηση στην Βουλή

Συνεχίζονται σήμερα στην Βουλή οι ομιλίες για τις προγραμματικές δηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν την Πέμπτη (06.07.2023).

Την Πέμπτη οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν τις προγραμματικές δηλώσεις στην Βουλή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρεται στο σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία.

Μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το Market Pass και το Youth Pass είναι η αποδοχή της ακρίβειας και όχι η λύση για την αντιμετώπισή της».

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα ασκήσει στιβαρή, υπεύθυνη, αξιόπιστη αντιπολίτευση με αρχές και αξίες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε πως «όλα αυτά για τα οποία προειδοποιούσε το ΚΚΕ στην προεκλογική περίοδο, είναι μπροστά μας» και πως οι 21 βουλευτές του κόμματος έχουν ήδη πάρει τη θέση τους δίπλα στο λαό.

Δείτε τις σημερινές παρεμβάσεις

 

«Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του Ελληνικού λαού, με πρόγραμμα, σχέδιο, προτάσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος

Για πρώτη φορά ως αρχηγός κόμματος βρέθηκε στη Βουλή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είπε πως «οι οκτώ μας βουλευτές θα αποτελούν μια κοινοβουλευτική ομάδα πρότυπο».

Την πρώτη του ομιλία στη Βουλή πραγματοποίησε και ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το φασισμό και το ναζισμό.

Παρθενική εμφάνιση έκανε και ο επικεφαλής της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός που ανέφερε ως το σημαντικότερο πρόβλημα το δημογραφικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.