Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΕΛΑΜ για την Οικογένεια

Πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά η εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), η οποία είναι αφιερωμένη στον θεσμό της οικογένειας.

Η φετινή εκδήλωση έφερε τον τίτλο: «Ημέρα Υπερήφανης Οικογένειας – Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά Μας!».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «εκατοντάδες μέλη μας, στελέχη και φίλοι της οικογένειας του Ε.ΛΑ.Μ. μαζεύτηκαν στον εκδρομικό χώρο Αγίας Θέκλας στην Μοσφιλωτή και διασκέδασαν, τρώγοντας, πίνοντας, τραγουδώντας, παίζοντας και κάνοντας παρέα. Γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια, έστειλαν το μήνυμα πως: τίποτα δεν αντικαθιστά την αγάπη και την θαλπωρή που προσφέρει η οικογένεια.

Μικρά παιδιά έπαιξαν μαζί με τους γονείς τους και τους παππούδες τους, απήλαυσαν παραδοσιακά παιχνίδια και γεύτηκαν παραδοσιακά φαγητά που ετοίμασαν στελέχη του Κινήματός μας και εκατοντάδες φίλοι που παρευρέθηκαν στον χώρο.

Τρεις γενιές συμπατριωτών μας βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και απέδειξαν πως ο θεσμός της Οικογένειας είναι ό,τι πολυτιμότερο και σημαντικότερο για κάθε άνθρωπο».

Στην εκδήλωσή μας απηύθυναν φέτος χαιρετισμό: Ο Αντιπρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων Αργύρης Αργυρού, η Ελένη Κώστα της «Αλληλεγγύης Γονέων», η εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου Αγνή Κωνσταντινίδου και ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου – Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής, Λίνος Παπαγιάννης.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.