Πουγκιά με 4 τυριά | Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ

•   2 συσκευασίες Πουγκιά με 4 Τυριά Μιτσίδη

•   2 κ.σ. Πέστο Μιτσίδη

•   2/3 φλ. λευκό κρασί

•   λίγο αλάτι και πιπέρι

•   30 γρ. πινόλια

•   1/3 φλ. παρμεζάνα τριμμένη

•   1 ζωμό Λαχανικών Μιτσίδη

•   2/3 φλ φρέσκια κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα πινόλια.

Προσθέτετε το κρασί, τον Ζωμό Λαχανικών Μιτσίδη, αλάτι και πιπέρι.

Ψήνετε 3-4 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέστε την φρέσκια κρέμα και το Πέστο Μιτσίδη και ψήνετε 1-2 λεπτά μέχρι να δέσουν

Βράζετε τα πουγκιά σε αλατισμένο νερό για 4 λεπτά, κατευθείαν από την κατάψυξη.

Μεταφέρετε τα πουγκιά στο τηγάνι και ανακατεύετε.

Βάζετε σε μπολ και πασπαλίζετε με παρμεζάνα.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.