«Ποτέ δεν έκανα πίσω» – Το μήνυμα Πολάκη κατά την άφιξη του στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ

Το χειροκρότημα συγκεντρωμένων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αγίου Κωνσταντίνου, δέχθηκε ο Παύλος Πολάκης, κατά την άφιξη του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Όταν είδαν τον Παύλο Πολάκη, χειροκρότησαν και του φώναξαν: “Να θέσεις υποψήφιος. Μην κάνεις πίσω”, με εκείνον να απαντά “ποτέ δεν έκανα”.

Από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν ειναι η εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Βουλή, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη δεν ειναι βέβαιο αν θα προσέλθει ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνεδρίαση. Κρίσιμη είναι η απόφαση για το ποιος θα ηγηθεί της κοινοβουλευτικής ομάδας, ειδικότερα μετά την άρνηση της Όλγας Γεροβασίλη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

To άρθρο «Ποτέ δεν έκανα πίσω» – Το μήνυμα Πολάκη κατά την άφιξη του στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate