Πολιτική

Πολάκης: Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε – Πάμε δυνατά για τις ευρωεκλογές

Ο Παύλος Πολάκης δεν έκρυψε τη χαρά του για την αποφυγή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και σε ανάρτησή του τόνισε πως ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε.

Όπως έγραψε ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/02/2024), «ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε! Πάμε δυνατά για τις ευρωεκλογές!

«Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου. Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας.

Με συντροφικότητα και συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και αποφάσεις του 4ου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος».

To άρθρο Πολάκης: Ψηφίστηκε μαζικά αυτό που έπρεπε – Πάμε δυνατά για τις ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button