Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα – Αυτονόητο ότι θα προχωρήσει η νομική διαδικασία

Για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, μίλησε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Action24 ο Παύλος Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη:

Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση …υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτυου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη,

Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ είπε ο κ. Μαρινάκης.

Καταλήγοντας τόνισε: Όχι οικογένειες, όχι συζύγους, όχι παιδιά. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει εδώ και 50 χρόνια…Ο  κόσμος έχει προβλήματα θέλει να δει τι κάνουμε και έχουμε φτάσει στο σημείο.

Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα έχει δηλώσει πως θα ζητήσει μόνη της την άρση της ασυλίας της ενώ ο πρωθυπουργός, έχει πει ότι θα πάει ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί την σύζυγό του.

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα – Αυτονόητο ότι θα προχωρήσει η νομική διαδικασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button