Παναθηναϊκός – Δημήτρης Πρίφτης: «Πιθανότατα θα λείπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου από το Final 4»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηρακλή στην Basket League, με τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη να φαίνεται ότι έχουν στο μυαλό τους το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που ξεκινάει στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν ήταν πάντως ικανοποιημένος από το γεγονός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην ΕΡΤ. Αποκάλυψε δε, ότι οι “πράσινοι” δεν θα έχουν πιθανότατα στη διάθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από την επέμβαση για την ιγμορίτιδα.

Οι δηλώσεις του Πρίφτη

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Είναι σαφές ότι το μυαλό μας δεν ήταν εδώ σε όλο το παιχνίδι. Προς το τέλος ανεβήκαμε αμυντικά και κερδίσαμε καθαρά. Δεν είχαμε το μυαλό μας εδώ, είναι προφανές, δεν παίξαμε δυνατά».

Για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι την Παρασκευή. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί το μυαλό μας. Σήμερα είναι Δευτέρα, έχουμε δουλειές».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την πιθανή απουσία του στο Final Four: «Θα λείπει ο Παπαπέτρου, αυτό είναι το πιο πιθανό».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Δημήτρης Πρίφτης: «Πιθανότατα θα λείπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου από το Final 4» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.