Ο Χατζηδάκης νομίζει ότι μπορεί να πουλάει τρέλα


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, 00:43

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Η σημερινή ανάρτηση Χατζηδάκη ξεπερνάει κάθε όριο θράσους. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε στην Ελλάδα εργαζόμαστε 4 μέρες την εβδομάδα και του χρωστάμε χάρη. Όποιος υποστηρίζει ότι το νομοσχέδιο που ψήφισε κατήργησε το 8ωρο και έφερε τα απλήρωτα 10ωρα, μάλλον κάτι παρεξήγησε. Τη στιγμή που η χώρα σπάει αρνητικά ρεκόρ στο κόστος ενέργειας και ο βασικός μισθός έχει χάσει το 10% της αγοραστικής του δύναμης λόγο της ακρίβειας ο Κ. Χατζηδάκης νομίζει ότι μπορεί να πουλάει τρέλα».

Κλείνοντας ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται για την αξιοπιστία του ας θυμηθεί απλά τις παλιότερες δηλώσεις του ότι με την πολιτική του στην ΔΕΗ θα μειωθεί το κόστος ενέργειας». Ακολούθως παραθέτει παλαιότερη ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στον οποίο ανέφερε για το θέμα της ΔΕΗ: «Έχοντας προχωρήσεις με την διάσωση της ΔΕΗ προχωράμε τώρα στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές. Θα αδιαφορήσουμε για τις αντιδράσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε αυγά».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, 00:44

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.