Ο Τσιάρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ με αναπληρωτές Ράπτη και Πλεύρη

Ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας αναλαμβάνει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν απόφασης του  πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας την Τρίτη (04.07.23). 

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσιάρας θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας ως αναπληρωτές τον βουλευτή Α’ Αθηνών Θάνο Πλεύρη και την βουλευτή Β’1 Βόρειου Τομέα Ζωή Ράπτη.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής της Κ.Ο ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπως είχε συμβεί και την κοινοβουλευτική περίοδο από το 2019 έως και το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.