Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσκεκλημένος του London School of Economics στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο θα βρεθεί τη Δευτέρα (19.02.2024) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE), σε εκδήλωση που συνδιοργανώνεται με το Hellenic Obdervatory.

Η εκδήλωση στο Λονδίνο στην οποία θα βρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τίτλο: «Η σύγχρονη Αριστερά για μία προοδευτική διακυβέρνηση» και θα πραγματοποιηθεί στο LSE τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη, στις 18:30 (20:30 ώρα Ελλάδας).  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή στις 16:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) συνάντηση με απόδημους Έλληνες (νέους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων αποδήμων, μέλη και φίλους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Η.Β), στην pub “The Perseverance”.

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και επιχειρηματικούς φορείς, στις 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) και στις 15:00 (17:00 ώρα Ελλάδας) συνάντηση με την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου. Στις 16:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Ἀρχιεπίσκοπο Θυατείρων καί Μεγάλης Βρεταννίας, ὑπέρτιμο καί έξαρχο Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας, κ. Νικήτα. Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη στο Λονδίνο ολοκληρώνεται στις 18:30 (20:30 ώρα Ελλάδας) με την ομιλία του στην εκδήλωση του London School of Economics.

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button