Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου άλλαξε το όνομά του κόμματός του και του έδωσε το δικό του

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου άλλαξε το όνομά του κόμματός του μετά το «κόψιμό» της παράταξής του από τις εκλογές από τον Άρειο Πάγο και το βάφτισε με το ονοματεπώνυμό του. Έτσι αντί για «Πατριωτική Ένωση» το κόμμα θα λέγεται πλέον «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Η Πατριωτική Ένωση των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνστανίνου Μπογδάνου εξέδωσε ανακοίνωση για όλο θέμα αφήνοντας αιχμές για την απόφαση του Αρείου Πάγου να του ανάψει «κόκκινο» για τις εκλογές.

Από το κόμμα τονίστηκε επίσης ότι το νέο όνομά του με το οποίο θέλει να κατέβει στις εκλογές, θα είναι το ονοματεπώνυμο του ιδρυτή του, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ενώ επισημάνθηκε πως η παράταξη έχει κάνει ήδη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ζητάει να επανέλθει και το «Ήλιος της Βεργίνας» και το «Πατριωτική Ένωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί απολύτως νόμιμη την ονομασία και το έμβλημά μας και απαράδεκτη, παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Χρέος μας όμως είναι να επιλέξουμε μια ονομασία για τις επόμενες εκλογές που δεν θα μπορεί κατά κανένα τρόπο να απορρίψει ο Άρειος Πάγος ούτε οι μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη – Ντόρας – Γεραπετρίτη.

Όθεν επελέγη το όνομα: Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι όταν δικαιωθούμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα επανέλθει και το “Ήλιος της Βεργίνας” και το “Πατριωτική Ένωση”».

Γιατί του άναψε «κόκκινο» ο Άρειος Πάγος δεν «πέρασε»

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου «έκοψε» το κόμμα Πατριωτική Ένωση των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τις εκλογές, λόγω του ονόματός του, αλλά και του σήματός του.

Εις βάρος του κόμματος είχε κατατεθεί προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το κόμμα που κατέθεσε την προσφυγή.

Από την άλλη ο Άρειος πάγος αποφάσισε πως το σήμα της Πατριωτικής Ένωσης, που ήταν το αστέρι της Βεργίνας είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.