Οικονομία

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «δεν θα επιτρέψει» στον Χάρι να επιστρέψει στο Παλάτι

Την… πόρτα κλειστή φαίνεται πως βρίσκει ο πρίγκιπας Χάρι, όσον αφορά την επιστροφή του στο Παλάτι, καθώς σύμφωνα με πήγες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν επιθυμεί την επιστροφή του αδερφού του, παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο αφότου ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να είπε στους φίλους του ότι θα εμποδίσει κάθε προσπάθεια επιστροφής του αδελφού του και θα είναι αυτός που θα αναλάβει περισσότερες ευθύνες εάν χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πληροφορία αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από αναφορές ότι ο Δούκας του Σάσεξ – ο οποίος παραιτήθηκε το 2020 μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ – θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει μετά τη διάγνωση του πατέρα του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι είχαν «θερμή συζήτηση» στη σύντομη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα. Αλλά μια πηγή από το παλάτι είπε στη Mirror ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» να επιστρέψει ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς ο αδελφός του δεν θα το επέτρεπε επειδή πιστεύει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «δεν μπορούν να είναι αξιόπιστοι».

Η πηγή είπε στην εφημερίδα: «Είναι απολύτως και κατηγορηματικά σαφές ότι αυτός (ο Ουίλιαμ) δεν θα επέτρεπε στον Χάρι να επιστρέψει. Υπάρχει μηδενική πιθανότητα ο Χάρι να επιστρέψει με οποιαδήποτε ιδιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χάρι φέρεται να είπε στους φίλους του ότι θα επέστρεφε στη Βρετανία για να βοηθήσει στα βασιλικά καθήκοντα, ενώ ο πατέρας του υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ωστόσο, σε έναν νέο ισχυρισμό το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν ότι ο Δούκας του Σάσεξ «αποκλείεται» να έχει εγκάρδια σχέση με τον βασιλιά, ενώ βοηθοί του Παλατιού φοβήθηκαν ότι «δεν θα τον ξεφορτωθούν ποτέ». «Ο Χάρι ήρθε να δει τον πατέρα του, περιμένοντας να πάει στο Σάντρινγκχαμ. Αντίθετα, του ζητήθηκε να είναι στο Clarence House και περιορίστηκε στα 30 λεπτά», αποκάλυψε μια πηγή στην The Sun, την Κυριακή. «Ο φόβος ήταν ότι αν πήγαινε στο Σάντρινγκχαμ δεν θα τον ξεφορτώνονταν ποτέ».

Το παραπάνω δημοσίευμα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Χάρι δήλωσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Good Morning America, ότι η ασθένεια του πατέρα του θα μπορούσε να «ενώσει» και πάλι τη βασιλική οικογένεια.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button