Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο που έφυγε από τη ζωή

Εκτός από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, ο θάνατος του Αντώνη Σκυλλάκου σόκαρε και τον πολιτικό κόσμο, που γνώριζε τον γνωστό δημοσιογράφο από την πορεία του στο χώρο.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (04.11.2022) από επιπλοκές λοίμωξης. Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Ο Αντώνης Σκυλλάκος με μακρά πορεία στον δημοσιογραφικό στίβο, διακρίθηκε για τις τολμηρές ιδέες, την εντιμότητά του και την οξυδέρκεια της σκέψης του. Στη μεγάλη διαδρομή του πέρασε από επιτελικές θέσεις σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη τους, καθώς και στους συναδέλφους και φίλους του Αντώνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δικό του μήνυμα, αναφέρει: «Με θλίψη αποχαιρετώ τον Αντώνη Σκυλλάκο, που υπηρέτησε με συνέπεια, εντιμότητα και ήθος τη δημοσιογραφία και ήταν πάντα στην πρωτοπορία των δημοκρατικών αγώνων. Πιστός στις αρχές της πολυφωνίας και της πολύπλευρης ενημέρωσης άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής στην εφημερίδα «Έθνος» και Διευθυντής Σύνταξης στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την κόρη του».

Συλλυπητήριο μήνυμα και από το ΚΚΕ: «Η πολύχρονη διαδρομή του, με υπεύθυνες θέσεις σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, χαρακτηρίστηκε από τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό που διέκριναν τον Αντώνη Σκυλλάκο. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη του και όλους τους οικείους του», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος».

Σε ανακοίνωσή του, επίσης, το ΜέΡΑ25 αναφέρει: «Αποχαιρετούμε με θλίψη τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την επαγγελματική, δημοσιογραφική του πορεία και την προσωπική του διαδρομή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη δημοσιογράφο σύζυγό του, την κόρη του, τους φίλους και τους οικείους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.