Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α κατά απόφασης για παράταση στο ωράριο μουσικοχορευτικών κέντρων


Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. “καταδικάζει με τον πιο  έντονο τρόπο το νέο διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών που φαίνεται ξεκάθαρα να λυγίζει   στις στις απαιτήσεις και πιέσεις  συγκεκριμένου κλάδου κέντρων αναψυχής”.


Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι “μέσα από ένα απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό από κάθε άποψη διάταγμα δίνει το δικαίωμα στους οικείους Έπαρχους να παραβιάζουν το νόμο παραχωρώντας παράταση στη λειτουργία των δισκοθηκών , καμπαρέ , μουσικοχορευτικών κατά μιάμιση ώρα δημιουργώντας κέντρα αναψυχής δύο ταχυτήτων και προκαλώντας τις μέγιστες αναταράξεις στη βιομηχανία σε μια περίοδο που 3,500 κέντρα αναψυχής παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν”.


“Δυστυχώς η κυβέρνηση, συνεχίζει η ανακοίνωση, “για άλλη μια φορά δείχνει  με πιο τρόπο αντιμετωπίζει την τεράστια αυτή βιομηχανία  , αγνοώντας και δείχνοντας πραγματική άγνοια για τις πραγματικές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας  της βιομηχανίας των κέντρων αναψυχής μέσα από μιά ξεκάθαρη απόφαση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων”.


Καταλήγει σημειώντας ότι ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α θα ενεργήσει και θα πράξει ότι χρειάζεται για να ανατρέψει την απόφαση αυτή η οποία ήδη άρχισε να προκαλεί έντονες αντιδράσεις  οι οποίες και θα ενταθούν και θα βγουν προς τα έξω με τον πιο έντονο τρόπο.


Πηγή: ΚΥΠΕ 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.